ARENE

DISTRUGERE INEVITABILĂ

Amplasată între un Reactor Proelium de mari dimensiuni și un Portal Supermasiv, scopul inițial al Distrugerii inevitabile este încă necunoscut. Mulți oameni se închină la aceste rămășițe antice, lăsate în urmă de o civilizație misterioasă.

STAȚIA KARMAN

Sectorul 3B al Stației orbitale Karman a fost inițial proiectat ca un hangar de tip port spațial, însă a fost ulterior adaptat ca arenă Splitgate pentru a înlocui Avanpostul aducător de ghinion al stației. Majoritatea navelor spațiale provenite din acest hangar vor trece cel puțin printr-un portal interplanetar pe parcursul călătoriei lor.

IMPACT

Evenimentul de impact de la Fermele Silvertree a dezvăluit faptul că oamenii nu sunt singurele forme de viață care stăpânesc călătoriile prin portaluri. După descoperirea tehnologiei extraterestre a portalurilor la epava navei spațiale, ferma a fost transformată într-o arenă Splitgate.

OAZĂ

Cândva o stațiune pe litoral, Oaza a devenit acum un câmp de luptă la malul mării, deschis pentru toți combatanții. Această arenă însorită și nisipoasă oferă un câmp vizual deschis și pereți înalți ai portalurilor, deci, nu uita să folosești o armă de rază lungă! Notă: Odihna și relaxarea nu sunt incluse atunci când lupți în Oază.

LAVAWELL

Alimentat de energia geotermală a unui vulcan, Lavawell a devenit prima arenă Splitgate cu suprafețe ale portalurilor care nu sunt alimentate de antimaterie. Jucătorii se vor deplasa prin laboratoarele de înaltă tehnologie ale fostei unități de cercetare, zonele exterioare strâmte și șanțurile periculoase cu piatră topită. În zone opuse, apar un lansator de rachetă și un pistol electromagnetic. Prin urmare, lava fierbinte ar trebui să fie ultima ta grijă.

ABYSS

Abyss este o peșteră subterană, cu un centru spațios deschis. Deoarece combatanții luptă sub pământ, focurile de armă nu pot fi auzite de la suprafață. Luptă cu grijă. Dacă mori în Abyss, s-ar putea să nu mai fii găsit niciodată.

PANTHEON

Templul Pantheon este locul în care a fost descoperită tehnologia portalurilor pentru prima dată. Templul a fost apoi modernizat și poate găzdui până la 8.000 de spectatori, iar turneele se joacă adesea cu casa închisă. Harta este deschisă și simetrică, cu patru colțuri identice și arme cu lunetă pe fiecare latură.

OLYMPUS

Olympus este o arenă mare și deschisă, care plutește printre nori. Încearcă să nu cazi de pe hartă, iar dacă totuși pățești asta, nu te uita în jos. Există o platformă cu portal dedesubt, care ți-ar putea salva viața…

HIGHWIND

Situată deasupra celei mai înalte păduri din Japonia, această hartă inspirată din căsuțele din copaci este cea mai mică arenă. Cu coridoare intime și rampe expuse, jucătorii vor avea parte de o mulțime de lupte. Sunt puține locuri în care să te ascunzi, așa că ar fi de preferat să te alături unei unități. Și nu-ți fie frică să lupți în această arenă, deoarece este o onoare să mori în Highwind.

CLUB SILO

Pe vremuri era o bază de rachete subterană, însă astăzi, Club Silo este un club de noapte, unde participanții pot paria pe concurenți, în timp ce îi privesc dintr-o zonă sigură, amplasată în spatele unui geam antiglonț. Această arenă este caracterizată de verticalitate, cu un centru spațios deschis și căi de acces în unghi de la baza roșu-albastru. Cântăreața pop Audriix este un oaspete frecvent al Clubului Silo.

STADIUM

Un omagiu adus arenelor antice ale gladiatorilor, Stadium este un câmp de luptă futurist, unde combatanții luptă pentru glorie. Cu un centru deschis și coridoare de unde poți observa, Stadium oferă oportunități de luptă pe distanță lungă, dar și scurtă. Cei mai buni războinici vor fi imortalizați în această arenă prin holograme, care îi vor reprezenta împreună cu setul de arme preferat.

ATLANTIS

Construit în anul 2552, Atlantis este o utopie subacvatică, plină de frumusețe și bogății. Ca sursă principală de venit, zona de luptă atacă mii de turiști zilnic. Punctul focal al arenei este centrul său deschis, unde se găsește BFB.

HELIX

Helix este terenul de antrenament suprem pentru concurenții care vor lupte de aproape și personale. Acesta dispune de culoare lungi și coridoare strâmte, controlul lansatorului de rachete fiind crucial.

STÂNCĂ

Operațiunea de minare pe Stâncă utiliza echipament de excavare primitiv în locul metodelor contemporane, pentru a evita distrugerea potențialelor artefacte. Tehnologia portalurilor a fost introdusă pentru a accelera metodele de minerit. După ce au fost găsite relicve arheologice, mineritul a fost oprit și Stânca a fost transformată în destinație turistică.