YENİ BİR OYUN STÜDYOSU TÜRÜ

2017'de kurulan 1047 Games, yeni nesil harika deneyimler üretmek için geleceğin AAA stüdyosunu inşa ediyor. Genç ve yetenekli ana geliştirici ekibini sektörün deneyimli emektarlarıyla buluşturuyor.

bize katılın

BİR YURT ODASINDA BAŞLADI

1047 Games, kurucuları Ian Proulx ve Nicholas Bagamian'ın Stanford Üniversitesi'ndeki yurt odasında başladı (şirketin adı yurdun bulunduğu sokak adından geliyor). İki bilgisayar mühendisliği öğrencisinin projeleri için bir FPS oyununa portal eklemesiyle başlayan yolculuk, 120 milyon $ toplamayı başaran risk sermayesi destekli bir şirkete dönüştü ve dünyanın en hızlı büyüyen oyun stüdyolarında biri oldu. Bunu yıldız ekibimiz, yıllar süren çabalarımız ve azmimiz sayesinde başardık.

KÜRESEL BİR EKİP

1047 Games, her zaman uzaktan çalışma modelini tercih etmiştir. Bu şekilde hayallerimizi hayata geçirmek için dünyanın her köşesinden yetenekli kişilerle çalışabiliyoruz. Muhteşem sonuçlar elde etmeleri için ekibimize esnek çalışma koşulları sağlıyoruz. Büyüyen ekibimiz dünyanın birçok noktasından yetenek barındırıyor.

remote locations

GELECEĞİMİZ PARLAK

Ana projemiz; şu anda Beta sürecinde olan meşhur arena nişancı oyunumuz Splitgate, PC ve konsollarda oynanabilir. Ayrıca 2021'in ikinci yarısında inanılmaz bir yükselişe sahne olarak ilk iki haftada 2 milyon, toplamda 15 milyon indirmeye ulaştı. 1047 Games'in olay oyunu ve büyüyen ekibi, sektörün en iyi yatırımcıları tarafından destekleniyor. Tek sınırımız, hayal gücümüz!

İLETİŞİME GEÇ

press@1047games.com

support@1047games.com

partnerships@1047games.com

esports@1047games.com

legal@1047games.com