UN NOU TIP DE SUDIO DE JOCURI

Fondat în 2017, 1047 Games construiește un studio AAA al viitorului, pentru a crea o nouă generație de experiențe uimitoare. Compania a reunit o echipă tânără și talentată de dezvoltare cu veterani din industrie.

alăturaţi-ne

TOTUL A ÎNCEPUT ÎNTR-UN CĂMIN

Compania 1047 Games a fost fondată de Ian Proulx și Nicholas Bagamian în căminul de la Universitatea Stanford (compania a fost numită după adresa căminului). Doi studenți la informatică au început să adauge portaluri într-un FPS pentru un proiect pentru facultate, însă totul a evoluat într-o companie susținută prin capital privat, care a atras finanțări de peste 120 de milioane de dolari și este acum unul dintre studiourile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Am obținut toate acestea cu o echipă de rockeri și ani de muncă asiduă și perseverență.

O ECHIPĂ GLOBALĂ

1047 Games este și a fost mereu un studio în care se lucrează de la distanță. Acest lucru ne permite să atragem cele mai mari talente din întreaga lume pentru a ne continua misiunea. Ne mândrim cu faptul că oferim echipei noastre flexibilitatea de a lucra de oriunde și oricum doresc, pentru a obține rezultate uimitoare. Echipa noastră în continuă dezvoltare este deja răspândită pe o zonă semnificativă a globului.

remote locations

VIITORUL ARATĂ BINE

Totul a început cu jocul nostru reprezentativ, Splitgate, shooterul de arenă viral, care este în prezent în fază de testare Beta pe calculator și console. Acesta a fost pe un trend puternic ascendent din a doua jumătate a anului 2021, ajungând la două milioane de descărcări în primele două săptămâni și peste 15 milioane de descărcări în total. 1047 Games are un joc popular, o echipă în continuă dezvoltare și unii dintre cei mai buni investitori din industrie care îl susțin. Nu există limite!

CONTACTEAZĂ-NE

press@1047games.com

support@1047games.com

partnerships@1047games.com

esports@1047games.com

legal@1047games.com